Najčešća pitanja i odgovori

Što je potrebno osigurati za 4PIS design nadstrešnicu?

Za montažu nadstrešnica tvrtke 4PIS Design potrebno je izvesti temelje prema našim uputama i odabrati nadstrešnicu prema svojim željama

Koliko traje montaža nadstrešnice?

Svi tipovi nadstrešnica konstruirani su i proizvedeni na način da montaža traje maksimalno jedan dan.

Koliko modela nadstrešnica nudite?

U ponudi trenutno imamo 5 modela. Novi modeli su u pripremi. Svaki model je dostupan u boji iz standardn palete boja konstrukcije i pokrova – prema Vašem izboru. Valja spomenuti da pokrov u standardnoj verziji svake nadstrešnice od pleksiglasa, dok smo, prema želji kupca, u mogućnosti izvesti i od stakla, lima i drugih materijala.

Je li moguće odabrati boju i materijal nadstrešnice?

Naravno! U ponudi imamo vrlo široki spektar boja koje je moguće dobiti uz svaku od nadstrešnica. Pošto kao malena tvrtka razmišljamo o svim klijentima, te želimo uljepšati svakodnevnu zaštitu vašeg ljubimca i mogućnosti smo vam ponuditi i različite dezene i slike na pokrovima i samoj konstrukcij. Npr. Želite na pokrovu imati zvijezde ili zelenu livada koja je osvijetljena sa led rasvjetom?! Nema problema, dođite kod nas i izvest ćemo Vam unikatnu i jedinstvenu nadstrešnicu!!!

Je li moguće preseliti već montiranu nadstrešnicu?

Naravno! Kao što je montaža predviđena u jednom danu, tako je moguće i za 10 godina preseliti kompletnu konstrukciju u jednom danu.
Naša vizija je da svaki klijent koji naruči nadstrešnicu prema svom ukusu može prilikom preseljenja u novu životnu sredinu, preseliti i svoju 4PIS design nadstrešnicu.

Jesu li 4pis design nadstrešnice statički sigurne i provjerene?

Svaki 4PIS design tip nadstrešnice ima statički proračun koji pokriva sve zone u Hrvatskoj (primorska, gorska i kontinentalan), te atestnu dokumentaciju za materijale (čelik, pleksiglass, vijčana roba, plastifikacija, ljepila SIKA….), tako da su nadstrešnice potpuno sigurne.

Je li moguće povezati više nadstrešnica ako je potrebna zaštita za više vozila?

Naravno, sve naše nadstrešnice predviđene su za modularnu gradnju, tako da u samom startu možete naručiti željeni tip nadstrešnice za dva, tri ili više vozila. Isto tako, možete na postojeće montirane modele nadograditi module u istim ili različitim dezenima!

Teško mi je zamisliti kako će 4pis design nadstrešnica izgledati u mom prostoru, možete li pomoći?

Zadovoljstvo klijenta nam je na prvome mjestu, tako da smo u naše usluge uključili i mogućnost izrade vizualizacije postojećeg stambenog objekta sa željenim tipom nadstrešnice kako bi stvorili još bolju sliku prije same narudžbe!

Da li u budućnosti planirate napraviti nove modele koji će biti prilagođeni za Jadransku obalu?

Upravo radimo na pokrovu svih nadstrešnica sa platnenim krovom. Zašto?! Vrlo jednostavan odgovor…
Npr. kada dođete u svoju vikend kuću ili apartman gdje je vaša nadstrešnica, jednim pritiskom na prekidačem razvući će se platneni pokrov preko te će štititi vašeg ljubimca od kiše ili sunca, a kada odlazite kući platno će se povući u zaštitnu kutiju tako da će uvijek biti na čistom i sigurnom mjestu.
Platna će biti u svim bojama i na elektro pogon zbog sigurnosnih uvjeta – ukoliko dođe jak vjetar, što je česta pojava, platno treba u što kraćem roku povući se u zaštitnu kutiju koja će biti upravljana sa senzorima kako bi izbjegli oštećenja. Ubrzo ćete imati priliku vidjeti i uzorak.